Stromy a kry A-Z

Téma
Corylus avellana

Dreviny kvitnúce ešte pred olistením

Dreviny kvitnúce ešte pred olistením patria do skupiny drevín kvitnúcich skoro na jar. Tieto dreviny už síce na jar majú kvety, ale listy im ešte chýbajú. Ich kvitnutie nám signalizuje príchod jari. Medzi tieto dreviny patria jednodomé druhy akými sú: Corylus avellana - lieska obyčajná (kvetmi sú typické…

Planika - Arbutus unedo

Dobrý deň, veľmi súrne potrebujem zohnat planiku - Arbutus unedo, najlepšie nejakú strendú do vyýšky 1 m v kvetináči, prípadne aj odrezky. Na cene nezáleží. Vďaka

Súkromie od susedov?

Ako vytvoriť čo najviac súkromia od suseda? Dotaz zákazníka firmy Rastlinky.sk

Živý plot - hlučnost

Dokáže plot znížiť hlučnosť? Dotaz zákazníka firmy Rastlinky.sk

Nízky živý plôtik

Ako vytvoriť celkom nízky živý plôtik? Dotaz zákazníka firmy Rastlinky.sk

Permakultúrna záhrada - dreviny na živý plot

Aké dreviny sú vhodné na živý pot v permakultúrnej záhrade? Dotaz zákazníka firmy Rastlinky.sk

Živý plot

Akú zeleň je najlepšie použiť na živý plot? Dotaz zákazníka firmy Rastlinky.sk

Ktoré okrasné dreviny

Ktoré okrasné dreviny by ste mi odporučili na zatienenie okien od susedov? fakt mi nie je príjemná ich spoločnosť.. :/ čo hovoríte na info v tomto (URL)? ale nemám rada tuje. :rolleyes:

Stromy na určenie

Mám problém, mám fotky stromov z izraela, s ktorými si neviem rady, ak by ste mi mohli pomôcť s ich určením, bola by som veľmi rada:) fotky pošlem

Kamenistá pôda

Po posledných záplavách sa mi vylial potok na pozemok. Pôvodné koryto som dával prehĺbiť a vznikol mi dosť široký val z kameňa, štrku a málo hliny. Problém je v tom, že je to na úseku asi 70m (pozdĺž celého pozemku). Aké dreviny alebo kry by mohli ísť do veľmi kamenistého podložia, aby mi tam nerástla…

Živé ploty

Potrebovala by som poradit pri výbere vhodneho materialu pre ziví plot. Podmienkou je jeho šírka- do 0,5 m a výška nad 1m. Dakujem za radu.;)

Agát - ako sa zbavit ... ?

zdravim,prosim vas ako sa zbavim buriny v zahrade a agatov.kupil som zahradu a chceli by sme si to tam skraslit ale bohuzial je dost zandbana az hruza.dakujem za rady.neake postreky ucinne a pod.t

Stromy, kriky v zahrade?

Zdravim, Chcem poprosit o radu, pri vybere stromov a krikov do zahrady. Chcel by som vysadit stromy pozdlz plotu aby bol zahusteny priestor, aby nebolo vidno na druhu stranu. Chcel by som stromy listnate a ihlicnany nejako skombinovat dokopy, aby to nebolo v zime hole. Listnate nieco do vysky 3-6 metrov so sirokou korunou.…

5 nejnovějších článků v tomto tématu: Stromy a kry

19.06.2016 Atraktívne okrasné dreviny - rododendrony a azalky
Atraktívne okrasné dreviny - rododendrony a azalky: 8586
28.08.2015 Živý plot na balkóne
Živý plot na balkóne; foto: Živý plot na balkóne (PIXABAY): 8415
30.06.2015 Živý plot - výšky a tvary v strihaní
Živý plot - výšky a tvary v strihaní; foto: Živý plot - výšky a tvary v strihaní (PIXABAY): 8386
30.06.2015 Živý plot - bizardné tvary
Živý plot - bizardné tvary: 8385
21.06.2015 Starostlivosť o živý plot
Starostlivosť o živý plot; foto: Starostlivosť o živý plot (PIXABAY): 8378