Mária Hasprunová Viete mi povedať, čo je toto za burinka ? Len tak mi to vyrástlo tam, kde som mala voľný priestor pre sadenice jahôd ... na balkóne ... :-)
Dostala som sa sem na radu užívateľa FB Garten Zahrada a rada by som doplniť info o tejto rastlinke :... má to také hrubé kožnaté lístočky a mám aj detaily - nafotené ... ak by bolo treba ... bude mi niekto vedieť povedať čo to je ?
Růžičková Hana Jestli mi kamarádka napíše, dám sem odpověď. Ale asi bych to nelikvidovala i tak...je škoda likvidovat tak hezkou rostlinku
Mária Hasprunová ... no ... neviem ... zasa až tak krásna nie je ... no rastie mi aj medzi šnitlichom a v rozmaríne a to sa mi nie veľmi páči ... :-) ... aj majorán mi dusí ... keby aspoň kvitla, ale tvári sa tak, že ma nemieni obdariť kvietkami ... len si rasti a rastie a tvári sa, akoby jej patril môj balkón ... ... ale čo s ňou, keď chce žiť ? Před 4 hodinami · Už se mi to nelíbí · 3 lidem
Běla Urbanová Myslím že je to šrucha / plevel /....mám ji také na zahradě.....mám i šlechtěnou s krásnými plnými a i jednoduchými květy... Před 2 hodinami · To se mi líbí · 1 osoba
Růžičková Hana Běluško, myslíš moc dobře - bod pro tebe :-))) Je to šrucha zelná - dala jsem odkaz teď nahoru Mário - a je to